​BOUWDOOS


Het ‘bouwdoos’ principe. Stel uw eigen woning samen.


​Speciaal voor dit project is het principe van de bouwdoos bedacht. Uitgangspunt is het basistype van de Loftwoning met 85m2 aan nuttig woonoppervlak.
Vanuit dit basistype zijn de grotere woningtypes de Domus en de Villa ontwikkeld, waarbij de Domus 1m langer is dan de Loftwoning en met een veel grotere entresol, waardoor hier op de verdieping meerdere slaapkamers en een badkamer mogelijk zijn. De woonoppervlakte van de Domus is 103m2.

De Domus XL is conform de gewone Domus maar dan 0,5m breder, waardoor het nuttig woonoppervlak wordt uitgebreid tot 113m2.  
De riante Villa tenslotte is een stuk groter, door toegevoegde vierkante meters op zowel de begane als de verdieping. Het totaal nuttig oppervlak is hier 150m2.
Voor alle woningtypes zijn ook uitbreidingen en toevoegingen als een carport/garage, een berging of atelier mogelijk. Het platte dak van deze uitbreidingen kan ook worden ingericht als balkon of terras. Het is zelfs denkbaar om op het platte dak van de Domus Cubiste een dakterras met ‘dakhuisje’ te realiseren, om zodoende nog meer van de aanwezige spectaculaire uitzichten te genieten.

Zowel de Loftwoning als de Domus zijn beschikbaar in de ‘barn stijl’ (met verticale of horizontale houten lattengevel), in  de ‘design stijl’, in gestileerde vormgeving met zijn donkere houten gevel of in stucwerk.

Zo is naar ieders budget het perfecte huis op maat te maken, geheel naar de wensen van de koper. Het huis wordt door de architect optimaal passend gemaakt op de gekozen locatie, waarbij zo nodig een landschapsarchitect kan worden ingeschakeld voor een fraaie landschappelijke inpassing in het terrein.

VOORBEELD (KAVEL 3)

Op kavel 3 wordt momenteel het volgende huis gebouwd. U ziet dat het huis volledig naar eigen voorkeuren en smaak van de eigenaar is ontworpen.