​​DRIE TYPE WONINGEN, TWEE GRADATIES VAN AFWERKING EN UW EIGEN TOUCH


​We houden niet van prefab-eenheidsworst, we willen graag diversiteit: stijlvolle diversiteit. Daarom krijgen alle woningen een strak design en werken we bij elk huis met dezelfde soort materialen, maar we variëren wel in de vormgeving en de uiterlijke look. Die bepaalt u zelf !

Allereerst maakt u uw keuze uit de verschillende kavels. De grootte, de ligging, de mate van privacy, en het contact met de natuur zijn daarbij van invloed en daarmee samenhangend de prijs. Vervolgens kiest u het type huis.

Het uitgangspunt is een loft, die groter gemaakt kan worden tot een domus en een villa, en waar steeds ruimtes en volume aan toegevoegd kan worden. Zie het als een blokkendoos, waarmee u zelf uw woning kunt vormgeven. De materialen waarmee we de buitenkant afwerken zijn glas, stuc en hout. U kiest zelf in welke verhouding en daarmee stelt u met uw eigen vormgeving de woning samen.

De eisen die aan luxe worden gesteld zijn sterk individueel bepaald. Daarom geven we u ook graag de keuze tussen twee soorten van afwerking.

Afwerking ‘Artiste’ : Standaard keuken en sanitair – 1 badkamer Loft en Domus, 2 x vanaf Domus XL en Villa, strakke afwerking vloeren en wanden, houtkachel en elektrische radiatoren;
Afwerking ‘Royale’ : Luxe keuken en sanitair, overal 2 badkamers (2e standaard), vloerverwarming en houtkachel, keuze in rijke afwerking.

Loft

Modern en strak vakantiehuis met 85 m² netto woonoppervlakte waarvan 23 m² op (halfopen) verdieping. Eventueel is deze mezzanine met 14 m² uit te breiden. Uiterst praktisch en met rijke buitenbeleving door enorme pui gericht op zuiden met spectaculair uitzicht. Strakke bouw met eco bouwmaterialen en optimaal geïsoleerd, vegetatief dak en perfecte basissituatie voor plaatsing zonnepanelen. Riante bewoning op begane grond voor hoofdbewoners en boven volop vrijheid van uiteindelijke bestemming. U maakt er dus zelf uw huis van in samenwerking met de architect in Rotterdam. Ook bijvoorbeeld de buitenkant kan uitgevoerd worden in hout onbehandeld of behandeld, in lichte kleur of donker, horizontaal of verticaal aangebracht, maar ook kan de deze buitenkant bijvoorbeeld helemaal gestuct zijn in een kleur naar wens​.

​​Prijs vanaf 186.500 € incl. alles (kavel, BTW, kosten)
Prijzen onder voorbehoud
Loft Basic
Loft Design

Domus

​Royaal vakantiehuis met 103 m² netto woonopp. of groter. Ook loftachtig voor de hoofdbewoners maar ruimer van opzet. 68 m² beneden en 35 m² boven met wederom grote mate van vrijheid hoe dit wordt ingedeeld. Daarnaast zijn er via het bouwdoossysteem meerdere extensies mogelijk, zijn er verschillende groottes en kan ook het huis op diverse manieren naar de natuur en uitzicht geëxposeerd worden. Natuurlijk ook weer perfecte eco-bouw, vegetatiedak en volop ruimte voor zonnepanelen.
Het wordt al een feest om dit huis met de architect in Rotterdam te personaliseren om er volledig uw huis van te maken. Garage/carport, wijnkelder, tuinspullenhok, atelier, sauna, hobbyruimte; alles kan en niets is te gek.​

​Prijs vanaf 203.500 € incl. alles (kavel, BTW, kosten)
Prijzen onder voorbehoud
Domus 
Domus XL
Domus Cubiste

Villa

Het summum uit onze blokkendoos; nog steeds hetzelfde idee met duidelijk de loft-structuur maar nu met de royale maat van 150 m² leefruimte en daarmee dus ook perfect geschikt om permanent in te wonen. Ook weer om middels ons systeem helemaal op maat van uzelf te maken hetgeen telkens weer een hele andere look geeft. En u maakt het net zo goedkoop of duur als u zelf wil want zelfs met de afwerking ‘artiste’ blijft het een uiterst rijk en comfortabel huis.​

​​Prijs vanaf 264.000 € incl. alles (kavel, BTW, kosten)
Prijzen onder voorbehoud
Villa